Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΡΤΙΛΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ GLUTEN FREE TORTILLAS RECIPE

Μια καλή λύση αν  περισσέψει από το μεσημεριανό ψήσιμο, κρέας, είναι να φτιάξουμε μερικές τορττίλες και να φάμε το βράδυ με λίγο τσατσίκι ντοματούλα και ότι άλλο θέλουμε. 



Η συνταγή αυτή είναι πανεύκολη γιατί δεν χρειάζεται να ανοίξουμε τα φύλλα για της τορπίλες.
Αντί αυτού έχουμε ένα μείγμα  που μοιάζει με αυτή της κρέπας, απλά πιο πηχτό. 
Δεν θέλουν πολύ ώρα να ψηθούν στο αντικολλήτικο τηγάνι, όποτε έχουμε γρήγορα ένα νόστιμο πιάτο έτοιμο στο πι και φι!


Να αρχίσουμε με τα υλικά 

2 αυγά 
1 φλιτζάνι γάλα 
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι 
1 φλιτζάνι αλεύρι χωρίς γλουτένη για όλες της χρήσεις 
αλάτι 


σε ένα μπολ αναμίγουμε καλά όλα τα υλικά. 
Λαδώνουμε πολύ ελαφρά ένα τηγάνι και ρίχνουμε μισή κουταλιά στο τηγάνι στρώνοντας την ζύμη με το πίσω μέρος μιας ξύλινης κουτάλας. 








Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και γυρίζουμε και από την άλλη. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα. 



της γεμίζουμε με ότι λαχταρά η καρδιά μας και απολαμβάνουμε ....


Τι λέτε, θα της δοκιμάσετε??

Εμάς πάντως έχει γίνει ήδη αγαπημένη μας συνταγή, όποτε θέλουμε κάτι εύκολο και γρήγορο!

Τα φιλιά μου φίλοι μου!!!

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Όντως Πόπη μου, τα παιδιά μου της λάτρεψαν!! Γίνονται φυσικά και με κανονικό αλεύρι !
      Φιλάκια και καλό βράδυ!!!!!

      Διαγραφή